Pages

Thursday, 2 August 2012

SEGMEN : Aku Terjah! Aku Follow! Apakah itu?


hehehe ganas kan tjuk segmen nie hehehe main2 je lah hehehe
rmai jga yg dh join tp ain bru nak join hik3..

kenapa aku Terjah???
Ain terjah blog2 lain sebab kdang2 ada something entri yg ain tertarik hehehe
kdang2 ada member blogger lain suggest hehehe
ain terjah nak tambah kwan2 blogger hehehe

Kenapa aku follow???
ain follow sebab ain suke hehehhe dah tu nak support blogger lain2 hehehe
klu ain suke tgok blog tu pun ain follow hehehhe
 
Click banner kat bwah nie klu nak join..terma dan syarat semua kat sne hehehe


ain tak tahu nak tag sape dah...
so ain tag untuk semua readers...
Selamat bersegmen...
^_<



Thanks Sudi Jenguk Cni ^_^ Sharing is Caring

9 comments:

  1. Assalamualaikum dan Salanm Ramadhan....Terima kasi atas kunjungan dan penyertaan dalam segmen MYideakini ye...untuk melayakkan hadiah penghargaan dari MYideakini, pastikan penama yang telah di tag tu follow blog MYideakini...itu syarat & terma dr MYideakini...TQ

    ReplyDelete
  2. Salam Ain...Tag 3 orang dari follower ain le...lepas tu ajak diorg join atau follow blog MYideakini.... :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..insyaAllah :) tlong support buat entry pun ok kan dri tgok jer hehehe

      Delete
  3. Jemput join segmen saya ini sekali...
    http://hanifidrus.blogspot.com/2012/08/hanifidrus-segmen-menerjah.html
    Salam kenal dan follow
    Maaf mencelah disini...
    Jom cari rakan2 follower dan blog anda direview
    Penyertaan sehingga kini 72 blogger !!!

    ReplyDelete
  4. Datang dari segmen yg sama ;D
    wish u best of luck

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/aku-terjah-aku-follow-apakah-itu_20.html

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama ^^ jom ke blog sy
    V
    V
    v
    v
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/10/segmen-aku-terjah-aku-follow-apakah-itu.html

    ReplyDelete

Sile tinggalkan jejak ok...hehe ^_^

Owner By DearyAinn