Pages

Sunday, 29 July 2012

Testing~~hak3


heheheh testing buat tulisan mcm pantulan hehehe
kira dah jdik ke nie?hehehe
ada lah juga ckit kan hehehe
Thanks to Zufar hehehe
tdi bljar kat tutor die hehehe..
nie jer lah hsil ain dpat..
ntah btul ke tidk tu hehehe


Thanks Sudi Jenguk Cni ^_^ Sharing is Caring

10 comments:

  1. betul lah tu, but make that brush big sikit maybe lebih nampk realistik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. brush mna stu nk d bgi big cikgu?? hihiih

      Delete
  2. akak pun sedang nak belajar menggunakan photoshop..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehe ainn tk ambik bert smua tool kt PS tu hihi men redah pki jer..hak3

      Delete
  3. Replies
    1. ainn pun bru bljar kat tutor zufar buat hehehe cer tempo tgok kat link nie http://mzufar.blogspot.com/2012/07/tutorial-reflection.html hehehe

      Delete
  4. ade yang zufar ajar macam mana nak gune brush, ain bukak la sume tutoril ysng zufar ajar ade lah pasal brush.hehe bia masa delete tu nampak smooth sikit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. owhhh fham2..brush delete tu kan bgi big ckit hehehe

      Delete
    2. hehehe nnti ain try lgi lah hihihih

      Delete

Sile tinggalkan jejak ok...hehe ^_^

Owner By DearyAinn